Wolkjes op Woensdag - Ontmoetingen

De Zus6en

Even stil blijven staan om elkaar te ontmoeten. In de stad, op zee, aan de waterkant, op het station, waar dan ook. Een vluchtig moment met immense eeuwigheidswaarde. Dát zijn Wolkjes op Woensdag – Ontmoetingen.

Woensdag 24 augustus 2022, station Venlo

We zijn weer bij elkaar, de Zus6en, want we gaan repeteren in Theater de Garage! Nog twee dagen en dan spelen we op het Zomerparkfeest in Venlo. Hier kijken we enorm naar uit, we hebben twee voorstellingen in Plein Theater in Amsterdam gedaan, twee in Theater de Garage in Venlo en dat we nu spelen tijdens de Zomerparkfeest zal wederom een bijzondere ervaring zijn. En een eer, om daar de vloer op te gaan, dat moge duidelijk zijn. Wie wij zijn? Van links naar rechts: Rêve, Jazzy, Saulle, Matíze, Willemijn, Timbe.

Acht maanden geleden zijn we onder regie van Jazzy begonnen met repeteren voor deze voorstelling, die gaat over hoe wij als Zus6en twee echtscheidingen hebben beleefd, een hoop chaos doorstaan en uiteindelijk onszelf en elkaar hebben hervonden. We zijn nu dichterbij elkaar dan ooit. De Zus6en omschrijven in vier woorden? Serieus, in vier woorden? Nou… (de Zus6en overleggen even met elkaar), houd je vast: lief, chaotisch, knap en heel uitbundig. Kom maar kijken, vrijdag 26 augustus om 16.15 uur in Teatro op het Zomerparkfeest Venlo.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *